Кирил Добрев написа във Facebook профила си, че БСП се

...
Кирил Добрев написа във Facebook профила си, че БСП се
Коментари Харесай

Кирил Добрев твърди, че БСП се е регистрирала за участие в изборите с имената на изключени членове

Кирил Добрев написа във Фейсбук профила си, че Българска социалистическа партия се е записала с имената на изключени членове, като включително влиза и неговото, за присъединяване на локалните избори. 

По думите му това значи, че тези членове де факто не изключени от партията. Той сподели, че няма да апелира, само че по думите му това е " парадокс ". 

Кирил Добрев бе изключен от партията през февруари с 498 гласа " за ". 15 " срещу " и 14 " въздържали се ". 

Целият му пост: 

Знаете ли какво е парадокс? Абсурд е да регистрираш партията си за присъединяване в изборите, с помощта на изключените от теб членове. Вчера управлението на Българска социалистическа партия подаде в ЦИК документи за регистрация на обединението за локалните избори и наложителното за задачата настоящо положение на Българска социалистическа партия, в което попадат имената на всички изключени на конгреса при започване на годината. На процедура с това се признава, че изключените с подправено гласоподаване по време на пленума през февруари тази година, в действителност са равноправни членове на партията.

Нямам проблем да се употребява името ми за регистрация на партията, не бих обжалвал. Просто е неуместно пред закона да си член, а на Позитано 20 да си изключен. Въпросът е какъв брой още може да се копае дъното.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР