Кирил Димитров грабна голямата награда в конкурса на община Пловдив

...
Кирил Димитров грабна голямата награда в конкурса на община Пловдив
Коментари Харесай

Отличиха най-добрия млад предприемач в общината

Кирил Димитров сграбчи огромната премия в състезанието на община Пловдив „ Най-добър млад бизнесмен “ за 2017 година. Той впечатли журито с бизнес проекта си за създаване на електрически безпилотен аероплан, който може да лети от 3 до 10 часа, като обследва и следи огромни площи. Церемонията по връчването на премиите се организира в гранд хотел Пловдив.

Конкурсът се провежда за 9-а поредна година от дирекция „ Спорт и юношески действия “, а община Пловдив е единствената в България, която организира сходна конкуренция на бизнес планове на младежи от 18 до 33 години. Голямата премия от 7000 лв. бе връчена от заместник-кмета Георги Титюков и кмета на регион " Западен " Димитър Колев.

В момента създаваме аероплан, който да може да лети до 300 км/ч и който да се употребява за гонене на извършители по скоростни пътни артерии като автомагистрали. Нашият план е от особена значимост за наблюдаване при зародили горски пожари, каквито в последно време има през летните месеци “, изясни спечелилият Кирил Димитров.

Проектът „ Стая на страстите “ на Теодора Пампулова завоюва второ място и 4000 лв., както и специфичната премия - радиореклама. Нейната концепция е да сътвори стая за деца от 0 до 18 години, където да работи по преодоляване на мощните детски страсти.

Тази година в конкурса „ Най-добър млад бизнесмен “ бяха отличени две трети места. Те са за Мирослав Гаригов, показал бизнес проекта за създаване на особено мобилно приложение за туристи „ Пловдив гайд “, и за Димитър Зангаров - за развиване на компания за фото- и видеозаснемане с дрон. Двамата получиха по 2000 лева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР