Кирил Десподов рядко говори за взаимоотношенията си с ЦСКА и

...
Кирил Десподов рядко говори за взаимоотношенията си с ЦСКА и
Коментари Харесай

Десподов: ЦСКА така и не ме потърси, аз съм най-мразеният футболист в България

Кирил Десподов рядко приказва за взаимоотношенията си с ЦСКА и почитателите на столичния гранд. Той наруши мълчанието си по тази тематика пред един от новите вестници на пазара " Филтър ". Ето какво показа капитанът на Лудогорец:
 Кирил Десподов е Обновена
Кирил Десподов е " Футболист на годината ", Камбуров се разсърди, а ЦСКА обра самостоятелните награди

Най-добър треньор за 2021-а стана Илиан Илиев

" Когато бях на 20-21 години, станах доста известен и това ме правеше благополучен. Сега съм може би най-мразеният футболист в България. Знаете, че почитателите на двата гранда Левски и ЦСКА са на всички места в България. Те не ме харесват, не ме обичат, само че пък това ме прави по-силен и построява характера ми.

ЦСКА не ме потърси, когато останах без тим. Цяла България знаеше, че имам проблеми, преговарях с други клубове. ЦСКА можеше да си ме вземе назад чартърен, както направи Лудогорец. Но те не ме потърсиха и в последна сметка аз излязох отговорен, че съм бил изменник. А за какво? Някой от ЦСКА потърси ли ме, с цел да откажа и чак тогава да отида в Лудогорец? Не! Факт, нали? Феновете би трябвало да гледат и от човешка позиция.

Трябва да почитаме труда на спортистите и техния избор къде да продължат да се развиват. Но постоянно, когато си сполучлив, ще има хора, които ти завиждат ", съобщи крилото.
 И тим от Англия се подреди на опашката за Десподов
И тим от Англия се подреди на опашката за Десподов

Английският Уест Бромич е следващият клуб, който се включва в борбата за Кирил Десподов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР