Кирил Десподов грабна приза за Играч на мача, след като

...
Кирил Десподов грабна приза за Играч на мача, след като
Коментари Харесай

Десподов: Който се поддаде на напрежението, той ще изгуби титлата

Кирил Десподов сграбчи наградата за Играч на мача, откакто означи гол и асистира за другите две попадения в успеха с 3:2 против Левски.

" Първо благодаря на всички хора, които са дали своят вот за мен. С оглед, че обърнахме, то сигурно показахме шампионски нрав. Отново позволяваме да ни извърнат в резултата, в случай че желаеме да сме първенци би трябвало да го оправим. Днес нашият конкурент за купата сгреши и ние трябваше наложително да вземем тази победа ", показа капитанът на Лудогорец след срещата.

" Не е безгрижно начало, като че ли когато отбележим гол, просто се дърпаме обратно и постоянно позволяваме гол. Това са неща, които сигурно треньорите ги виждат и ще извърнат внимание на това нещо. Нека в този момент се радваме на успеха и остава един мач до повдигането на шампионската купа, уповавам се да победим идващия мач ", добави той.

" Който се поддаде на напрежението, той ще загуби купата, съгласно мен. Очаква ни извънредно тежък мач. Отборът на Черно море има положителни футболисти, добър треньор. Още от на следващия ден започваме да приказваме, че ни чака извънредно тежък мач ", приключи Десподов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР