Кирил Атанасов и Григорий Смирнов са големите победители съответно в

...
Кирил Атанасов и Григорий Смирнов са големите победители съответно в
Коментари Харесай

Завърши ученическият шахматен турнир във Варна

Кирил Атанасов и Григорий Смирнов са огромните спечелили надлежно в първа и втора възрастова група на Първия училищен шахматен шампионат, извършен във Варна.

Двамата възпитаници получиха купи, златни медали и дипломи за отличното си показване. Подгласници на Кирил станаха Венцислав Иванов и Никола Петров.

Сребърен и бронзов медалист при по-големите са Живко Вълков и Борис Господинов.

Турнирът се организира в зала 12 на Младежки дом, след което спечелилите в двете възрастови групи се срещнаха и в демонстрационна партия по култивиран шах, която се игра в двора на ОДК.

Награди имаше за всички участници в надпреварата. На него се явиха 50 възпитаници от 15 варненски общински и частни учебни заведения.

Всички те получиха грамоти и шахматни бележници, в които да впишат най-хубавите си партии. За участниците в демонстрационната среща имаше и ваучери за безвъзмездни покупки в огромна книжарница.

Наградите на формалната гала връчиха Монка Николова, шеф на ОДК, Елисавета Савова, основен специалист в дирекция „ Образование и юношески действия “ в Община Варна и Красен Николов, ръководител на ШК „ Варна “ и основен арбитър на шампионата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР