Кипърският отбор на Джавад Ел Джемили - Акритас (Хлорака), съобщи

...
Кипърският отбор на Джавад Ел Джемили - Акритас (Хлорака), съобщи
Коментари Харесай

Кипърският отбор на очакван нов в Левски официално обяви трансфера му при сините

Кипърският тим на Джавад Ел Джемили - Акритас (Хлорака), заяви публично, че футболистът е продаден на Левски. Очаква се испанецът с марокански корени да бъде разгласен като ново попълнение на " сините " в днешния ден.

Кипърците си резервират 40% от бъдеща продажба на 20-годишния състезател, който се регистрира с 4 гола и една асистенция в 28 мача с екипа на " зелено-белите ".
 Акрапович за новия в Левски: Трябва да е по-директен пред гола Акрапович за новия в Левски: Трябва да е по-директен пред гола
Ето какво написаха от Акритас (Хлоракас):

" Акритас Хлоракас оповестява, че Джавад Ел Джемили е продаден на Левски София. Въпреки че сме тъжни да го забележим по какъв начин си потегля, ние сме щастливи, че имахме опцията да го имаме в нашия тим. 

Джавад беше един от най-хубавите млади играчи в Дивизия Б през сезон 2021/22 и се открои във значими мачове в Дивизия А. Взе присъединяване в общо 28 мача, като вкара 4 гола и направи една асистенция със " зелено-бялата " фланелка. 

Джавад дойде в нашия клуб на 19 години без професионален опит. Гордеем се, че му осигурихме среда, в която той може да развие гения си и да стане състезател, който се отличава. 

Благодарим на Джавад за отдадеността му към нашия клуб и му желаем триумф в новото предизвикателство. С този трансфер клубът също по този начин резервира 40% от бъдеща продажба на играча, което може да бъде от изгода за тима в бъдеще ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР