Киностудиото “Дисни показа първия трейлър от “Аватар: Пътят на водата

...
Киностудиото “Дисни показа първия трейлър от “Аватар: Пътят на водата
Коментари Харесай

Дисни показа първи кадри от продължението на филма „Аватар“

Киностудиото “Дисни ” сподели първия филмов откъс от “Аватар: Пътят на водата " ( “Avatar: The Way of Water " ) - продължението на един от най-касовите филми, юридически до момента, съобщи Франс прес.

Кадрите от продукцията на режисьора Джеймс Камерън бяха показани по време на ревюто СинемаКон в Лас Вегас. Форумът, който е наличен и за необятната аудитория, събира всяка година притежатели на киносалони, изложители и представители на холивудски студиа.                                                

Според Камерън продължението на “Аватар ” цели да “премине границите на това, което киното може да направи ”. 

Присъстващите на СинемаКон бяха приканени да си сложат 3D очила, с цел да се потопят в магията на „ Аватар: Пътят на водата “ и да се върнат на планетата Пандора, където могат да видят по какъв начин жителите й със синя кожа плуват и се носят във въздуха.

“Мога да ви уверя, че си заслужаваше чакането “, сподели Тони Чеймбърс от “Дисни ”. Той удостовери и заглавието, определено за втората част на блокбастъра. 

„ Аватар: Пътят на водата “ ще бъде в киносалоните в края на годината и се чака да последват още три нови епизода от сагата, чийто автентичен филм донесе доходи от към 2,8 милиарда щатски $ след излизането си на огромен екран през 2009 година

Всяка част ще бъде самостоятелна от останалите и ще има личен сюжет, само че взети дружно ще съставляват „ една още по-голяма епична сага “, изясни продуцентът Джон Ландау.

Режисьорът Джеймс Камерън приказва пред присъстващите на ревюто СинемаКон от Нова Зеландия, където работи по последните елементи на продължението на " Аватар ". Той даде обещание доста огромен софтуерен прогрес по отношение на първата част на продукцията, в която основните герои Джейк Съли (Сам Уъртингтън) и Нейтири (Зоуи Салдана) към този момент са семейство. 

" Решихме за следващ път да преместим границите на това, което може да направи киното ", изясни Камерън в Лас Вегас.
Ръководителят на “Марвел ” Кевин Файги даде началото на представянето на “Дисни ”. На присъстващите на СинемаКон бяха показани дълги фрагменти от “Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта ” с Бенедикт Къмбърбач, който излиза на екран идната седмица. 

Още тази година филмът ще бъде последван от други две продукции, отдадени на известни супергерои - „ Тор “ и „ Черната пантера “.

“Пиксар ” пък отдели 30 минути на кино лентата “Баз Светлинна година ” - историята на безстрашния астронавт от сагата „ Играта на играчките “, озвучена от Крис Еванс. Във кино лентата, който се чака да излезе през юни, Баз се насочва на галактическа задача.

В рамките на СинемаКон беше показан и “Амстердам ” - романтично-криминален филм, чието деяние се развива през 30-те години на предишния век. В него вземат участие доста холивудски звезди, измежду които са Крисчън Бейл, Робърт де Ниро, Марго Роби и Крис Рок.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР