Кинокомпанията Уорнър брос нае режисьора Джеймс Гън, който по-рано със

...
Кинокомпанията Уорнър брос нае режисьора Джеймс Гън, който по-рано със
Коментари Харесай

„Уорнър брос“ нае уволнения от „Дисни“ Джеймс Гън

Кинокомпанията " Уорнър брос " нае режисьора Джеймс Гън , който по-рано със скандал бе уволнен от " Дисни ", заяви Холивуд рипортър.

 
Джеймс Гън е сключил контракт с " Уорнър брос ", с цел да напише сюжета на продължение на кино лентата " Отряд самоубийци ", който излезе по екраните през 2016 година.
So, James Gunn’s might not actually be a sequel:
— Comicbook.com (@ComicBook) Не е изключено на Гън да бъде препоръчано също да застане зад камерата, само че към този момент дефинитивно решение не е взето.

Втората част на " Отряд самоубийци ", основан върху известна поредност комикси, трябваше да снима режисьорът Гавин О'Конър , само че той се зае с различен план.

 
Джеймс Гън щеше да режисира за " Дисни " третата част на известната кино сага " Пазители на галактиката ", само че през юли беше уволнен.
 
Причина за това станаха написани преди години от него в Twitter нетактични мнения , в които си разрешава неуместни смешки.-->

 
Гън сервира извиненията си и изтри доста свои остарели туитове. Той получи и голяма поддръжка от актьорския състав на " Пазители на галактиката ", като звездата от лентата Крис Прат разгласява на страницата си в Instagram намерено писмо, подписано от самия него, Брадли Купър , Зоуи Салдана , Вин Дизел , Дейв Батиста и други членове на прослойка.              

A post shared by (@prattprattpratt) on Jul 30, 2018 at 9:41am PDT
Ръководството на " Дисни " обаче остана неумолимо, а след уволнението на Джеймс Гън  работата над третата част от " Пазители на галактиката " беше преустановена за неопределен срок.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР