Ким Кардашиян изглеждаше така, сякаш се е вдъхновила от съпругата

...
Ким Кардашиян изглеждаше така, сякаш се е вдъхновила от съпругата
Коментари Харесай

Ким Кардашиян се вдъхновява от съпругата на Кание Уест Бианка Ченсори за оскъдно облекло

Ким Кардашиян изглеждаше по този начин, като че ли се е въодушевила от брачната половинка на Кание Уест Бианка Ченсори, до момента в който показва фигурата си в дребен сутиен.

43-годишната подаде молба за бракоразвод от рапъра Flashing Lights през 2021 година и резервира безмълвие за новата брачна половинка на някогашния си брачен партньор, за която той се ожени през декември 2022 година Кание и австралийският проектант постоянно попадат в заглавията неотдавна месеци, като Бианка постоянно е виждана на открито с рапъра, облечена съвсем без нищо.

В скорошна обява в Instagram, Ким наподобява канализира новата брачна половинка на някогашния си, до момента в който театралничи в нищожен черен сутиен и плисирани мини пола за спонтанна фотосесия. Основателката на Skims, която споделя четири деца с Кание, изглеждаше спокойна и щастлива, до момента в който се смееше и усмихваше пред камерата, с присъщите й тъмни кичури, падащи по раменете й. Тя приключи визията, въодушевена от хилядолетието, с чифт високи до бедрата черни ботуши на стилети и носеше минимални аксесоари, с цел да подчертае корема си....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР