Ким Кардашиян и Кание Уест отново изнесоха конфликта си в

...
Ким Кардашиян и Кание Уест отново изнесоха конфликта си в
Коментари Харесай

Ким и Кание се изложиха през хората заради децата

Ким Кардашиян и Кание Уест още веднъж изнесоха спора си в общественото поле. След като рапърът упрекна някогашната си брачна половинка, че е разрешила на щерка им Норт да употребява Тикток срещу волята му, Ким разгласява в Instagram ответните обвинявания.

„ Всъщност неизчерпаемата потребност на Кание да ме нападна в изявленията и обществените мрежи боли доста повече, в сравнение с видеоклиповете на Норт могат да наранят някого. Като глава на фамилията и болногледачка на нашите деца, аз върша всичко допустимо да защитя щерка ни, като в същото време й разрешавам да се показва креативен в определената от нея област под наставнически надзор. Защото това я прави щастлива”.

Ким добави, че самият бракоразвод е травматичен за децата, а Кание единствено изостря обстановката поради своята фикс идея и операция. А фактът, че излага протичащото се обществено по отрицателен метод, единствено „ предизвиква болежка на всички “. Според Ким, разделяйки се с Уест, тя очакваше, че те ще продължат да отглеждат деца дружно, подкрепяйки се взаимно.

„ Натъжава ме, че Кание прави това невероятно още веднъж и още веднъж. Надявам се, че можем да решим всички проблеми, свързани с нашите деца насаме”.

Кание Уест беше засегнат от думите на някогашната си брачна половинка. В отговор в Instagram той още веднъж упрекна Кардашиян, че не му разрешава да вижда децата си, като й напомни случая, когато не съумя да попадне на рождения ден на най-малката щерка на Чикаго. Тогава Кание пусна видео в мрежата, в което декларира, че съзнателно се крие адреса на празненството от него.

„ В какъв смисъл „ глава на фамилията “? Цяла Америка те видя по какъв начин отвличаш щерка ми за рождения й ден, без да ми кажеш къде е празненството. Назначихте ми защита вътре в къщата, с цел да мога да играя със сина си, по-късно ме обвинихте в кражба и след рождения ден на Чикаго трябваше да си направя тест за опиати, тъй като мислехте, че съм се дрогирал”.

Това не е първият път, когато Кание упреква Ким, че се пробва да го изолира от децата, въпреки източници, близки до двойката, да споделиха пред Page Six, че той рядко поема самодейността като татко. „ Кание би трябвало да спре да пита интернет по какъв начин да бъде родител и да стартира да бъде подобен. Той е доста непостоянен”, сподели вътрешен човек.

Разводът на Ким и Кание след 7-годишен брак стана прочут през декември. И двамата някогашни съпрузи към този момент си имат нови изгори. Кание Уест все по-често излиза с новата си другарка Джулия Фокс, а Ким се среща с комика Пийт Дейвидсън от няколко месеца и папараците засичат двойката на срещи.
Свързани вести Кание се оплака от защитата на Ким Кардашиян Ким Кардашиян, Мейуедър и някогашен първенец в НБА подсъдими в крипто скица Ким Кардашиян ще страда! Новото гадже на Кание Уест е...СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР