Ким Кардашиян е популярна именно със своята скандалност. Риалити звездата

...
Ким Кардашиян е популярна именно със своята скандалност. Риалити звездата
Коментари Харесай

Ким Кардашиян с модна изцепка, показа голо дупе

Ким Кардашиян е известна точно със своята скандалност. Риалити звездата не стопира да сюрпиризира почитателите си с тоалети и ексцентрична визия. Брюнетката не се тормози, че някой може да не хареса дръзките ѝ фешън решения. Последното обаче в действителност шашна всички.

Кардашиян се бе издокарала с неповторим кожен гащеризон. Освен сочният бюст, който преливаше от деколтето ѝ обаче, имаше и различен гол сектор, който шокира всички. Дупето на Ким бе безусловно голо и извън.
 Ким Кардашиян с фешън изцепка, сподели голо дупе (СНИМКА)

И не, това не е просто гаф или нелепа преживелица. Точно това в действителност е концепцията на дръзкия ѝ тоалет, написа jenata.blitz.bg. Риалити звездата е заложила на кожен костюм, който оголва тазa ѝ, а палави фотоси разкриват, че той отваря и съвършена панорама към много апетитните ѝ задни елементи.

Междувременно няма по какъв начин да не отбележим, че звездата минава през тежък интервал в персонален проект. Американската риалити телевизионна звезда и музикантът Кание Уест са решили да се разведат след шест години брак, оповестява Page Six, базирайки се на свои източници.

" Ким е наела адвокатката по разводи Лора Весер, двамата водят договаряния за съглашение ", сподели осведомен източник.

Според американски издания многочислени източници оповестяват, че разводът на двойката е „ неминуем “. Ким към този момент е спряла да носи венчален пръстен, а рапърът е прекарал всички празници в дома си в Уайоминг, а не със семейство Кардашиян.

Отбелязва се, че главното в разногласието при развода на двойката може да бъде къщата им в Калабасас, за която са похарчили общо към 60 милиона $. Кардашиян желае къщата да остане за нея и децата.

Източници означават, че не за първи път се приказва за развода на двойката, само че този път съгласно тях „ всичко е доста по-сериозно “.
Ким Кардашиян и Кание Уест се ожениха през 2014 година. Двойката отглежда четири деца. За Кардашиян този бракоразвод може да е трети.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР