Килиан Мбапе продължава да избягва умело темата, свързана с евентуалното

...
Килиан Мбапе продължава да избягва умело темата, свързана с евентуалното
Коментари Харесай

Мбапе: Казах, че ще дам всичко от себе си, и го доказах

Килиан Мбапе продължава да заобикаля ловко тематиката, обвързвана с възможното му прекосяване в Реал Мадрид.

Френският национал се трансформира в воин за своя Пари Сен Жермен в първия осминафинален конфликт с Кралския клуб, откакто донесе успеха на парижани с гол в четвъртата минута на добавеното време на втората част. По-рано в срещата Лионел Меси пропусна дузпа, която обаче не коства скъпия триумф на домакините, изкован в заключителните мигове от Мбапе.

Договорът на международния първенец с Франция изтича през лятото, а ползата от Реал е прочут на всички, в това число и на нападателя. „ Твърде доста въпроси се задават и прекалено много неща се споделят. Истината е, че приказваме за Пари Сен Жермен и Реал Мадрид, два огромни клуба. Аз съм състезател на ПСЖ и към момента съм доста благополучен. Казах, че ще дам всичко от себе си. Трябваше да изляза на терена и го потвърдих. Направих го първия път и в този момент би трябвало да го сторя още веднъж на „ Бернабеу “ ", показа Мбапе.

Той бе окуражителен както от старши треньора Маурисио Почетино, по този начин и от някои от съотборниците си, в това число стража Джанлуиджи Донарума, който го дефинира за „ извънземен “. Наставникът на Реал Карло Анчелоти пък го окачестви като „ неукротим “. Реваншът сред Реал и ПСЖ е на 9 март, сряда, от 22:00 часа българско време.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР