Килиан Мбапе потвърди отдадеността си към Пари Сен Жермен след

...
Килиан Мбапе потвърди отдадеността си към Пари Сен Жермен след
Коментари Харесай

Килиан Мбапе: Щастлив съм в ПСЖ и в момента мисля единствено за клуба

Килиан Мбапе удостовери отдадеността си към Пари Сен Жермен откакто усъвършенства върха за най-вече по попадения за клуба. .

24-годишният футболист изпревари достижението от 200 гола на Единсон Кавани за парижани. Мбапе имаше потребност от 247 мача, с цел да означи 201 гола, а Кавани записа 200 попадения в 301 дуела.

След като завоюва купата от Световното състезание по футбол през 2018 година с Франция и победи пет пъти в Лига 1, Шампионската лига остава шампионатът, в който Килиан Мбапе се надява на триумф.

Попитан дали изходът от борбата сред Пари Сен Жермен и Байерн Мюнхен от осминафиналите на Шампионската лига, в която германците имат преднина от 1:0, ще повлияе на бъдещето му в клуба, Мбапе отговори:

„ Не мисля. Няма да проявя пренебрежение към клуба. Тук съм и съм благополучен тук. За момента не мисля за нищо друго с изключение на за ПСЖ. “

„ В добър миг съм, както и тимът след трите следващи победи, които направихме. Това е най-важното нещо. Разбира се, че съм благополучен от върха, това е значимо да тима, само че в действителност най-важното е да се подготвим да предизвикването в Мюнхен в сряда “, разяснява още Килиан Мбапе.

„ Привилегия е съм треньор на футболист като Мбапе. В моите очи той е най-хубавият нападател в света. Феновете ни, както и всички, които обичат френския футбол би трябвало да правят оценка това, че имаме сходен състезател в нашата лига. Той е съдбоносен да чупи върхове и да носи победи на тима “, съобщи старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР