Килиан Мбапе отхвърли варианта да си тръгне рано от Пари

...
Килиан Мбапе отхвърли варианта да си тръгне рано от Пари
Коментари Харесай

Мбапе: Парижанин съм и искам да спечеля Шампионската лига с ПСЖ

Килиан Мбапе отхвърли разновидността да си тръгне рано от Пари Сен Жермен и съобщи, че към момента желае да завоюва Шампионската лига с тима от родния си град.

Новият капитан на националния тим на Франция подписа удължение на контракта си с ПСЖ предишния май, като се обвърза с френския първенец до края на сезон 2024-25. Това спря огромния интерес на Реал Мадрид към играча, който стана голмайстор на последното Световно състезание в Катар.

" Следващото равнище? Да печеля Шампионската лига ", сподели Мбапе пред френската телевизионното шоу на " Франс 3 " " Ту льо спор ".

" Вече съм играл край, полуфинал, четвъртфинал, осминафинал… Всичко съм направил, с изключение на да печеля. Това е всичко, от което нуждая се. Надявам са де стане скоро ", сподели още той. " Къде? В Пари Сен Жермен. Аз съм парижанин и имам контракт тук. Значи в ПСЖ ", добави още Мбапе.

Голямата звезда на Франция също мечтае да завоюва златен олимпийски орден с отбора на  “петлите “, което може да стане на Олимпийските игра в Париж през идната година, откакто мине Евро 2024.

" Не знам дали ще бъда там. Но във всеки случай се надявам да бъда. Всеки знае, че бленувам да играя на Олимпийски игри. Но това не зависи от мен. Има доста неща, които би трябвало да се обсъдят и ние ги изследваме. Но, несъмнено, ще бъде фантазия да играя на Олимпийски игри, още повече в Париж ", приключи Килиан Мбапе.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР