Килерът“ взима следващата си жертва – Дени. Странните и мистериозни

...
Килерът“ взима следващата си жертва – Дени. Странните и мистериозни
Коментари Харесай

Нова жертва пристъпва прага на „Килерът“

„ Килерът “ взима идната си жертва – Дени . Странните и мистериозни обстановки стартират от ден на ден да преследват Зара, Калоян, Деница, Мартин и Николета . Какво чака този, който се поддаде на силата на мистичната хижа, разберете в новия епизод на сериала първо във.

След празненството от първата вечер в хижата Калоян е налегнат от особени усеща. Той прелива от сила и подхваща рисков скок, от който мистериозно се разминава без драскотина.
, Калоян
Измъквайки се на косъм от гибелта, Калата стартира да се държи необичайно, а това в композиция с хладната атмосфера в хижата стартира съществено да тормози приятелите му. Мисълта да загуби още един човек от компанията плаши Зара, която дружно с Мартин и Николета вземат решение час по-скоро да се върнат в града.
 Зара NOVA
Обнадеждена от свръхестествените качества на Калоян и след предизвестието на Глория да седят надалеч от „ Килерът “, любознанието на Дени към тайнствената стая нараства от ден на ден. Дали в хижата има магична мощ, която може да върне Виктор, следва да разберете единствено във Vbox7.com.-->
 Килерът NOVA
Деница се поддава на изкушението и прекрачва прага на неразрешената стая, а Николета е привлечена от тайнствения и безмълвен Боян. Докъде са подготвени да стигнат приятелите в името на любовта, вижте в новия епизод на първия
български мистери уеб сериал.

Как Калоян оцелява след смъртоносното рухване? Какво вижда Николета в Боян? Ще спре ли Дени да упреква сестра си за гибелта на Виктор? Отговорите се крият във новия епизод на единствено във Vbox7.com За още вести към, следете на сериала.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР