Киев, Одеса, Харков, Днепропетровск и Николаев са временно окупирани руски

...
Киев, Одеса, Харков, Днепропетровск и Николаев са временно окупирани руски
Коментари Харесай

Военнопрестъпникът Дмитрий Медведев не е на себе си - обяви Киев, Одеса, Харков, Днепропетровск и Николаев за "временно окупирани руски градове"

Киев, Одеса, Харков, Днепропетровск и Николаев са " краткотрайно окупирани съветски градове ", съобщи съветският военнопрестъпник и заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев. " Всички те към момента са маркирани в жълто и синьо на хартиени карти и в електронни таблети ", акцентира той и добави, че " специфичната интервенция ще продължи ".
 
Медведев, който от началото на пълномащабната война на Русия против Украйна се изявява като някаква реинкарнация на Жириновски, продължи с опорките на кремълската агитация - подред него най-важната и " неизбежна " цел на войната в Украйна оставала " отстраняването на ръководещия режим на Бандера ". 
 

 
Москва също по този начин се стреми да разоръжи въоръжените сили на Украйна и да накара украинската страна да се откаже от " идеологията на нацизма ", изясни Медведев.
 
" Иначе, да. Разбира се, договаряния са вероятни. Русия в никакъв случай не ги е отхвърляла, за разлика от безумните украински управляващи. Подобни " договаряния " по никакъв метод не са лимитирани от времето. Те могат да бъдат осъществени до цялостния погром и капитулация на бандеровските войски на НАТО ", съобщи военнопрестъпникът Медведев.
 
Кремъл е подготвен да проточи войната против Украйна най-малко до 2026 година, обявиха по-рано западни разследващи източници пред " Билд ". Според тях Владимир Путин се надява, че с течение на времето западната поддръжка за Украйна ще намалее. Дотогава съветските управляващи ще имитират предпочитание за договаряния, само че в реалност Кремъл няма да договаря с украинското управление и ще създава нов средносрочен боен проект.
 
Според " Билд " този проект допуска, че до края на 2024 година Русия би трябвало да откри цялостен надзор над Донецка и Луганска области на Украйна, а съветската войска ще доближи река Оскил в Харковска област. След това, до края на 2026 година, Путин възнамерява да напредне на запад, превземайки множеството от Запорожие, Днепропетровск и Харковска област, в това число техните столици.
 
На Херсонския фронт се възнамерява да се задържи защитата по р Днепър, без да напредва на десния бряг, към Херсон или Одеса. " Всички източни територии вляво от Днепър би трябвало да бъдат завладени в границите на 36 месеца. Тогава реката ще се трансформира в нов фронт ", изясни източникът пред " Билд ". Според него Путин е подготвен да губи до 100 хиляди бойци в Украйна всяка година.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР