Киев може да взриви хранилище с отработено ядрено гориво в

...
Киев може да взриви хранилище с отработено ядрено гориво в
Коментари Харесай

Киев готви провокация с ядрено гориво, съобщи запознат източник

Киев може да взриви вместилище с отработено нуклеарно гориво в Харков

Поради неналичието на боен триумф в борбата с Русия киевският режим може да се опита да извърши нова резонансна провокация, заяви осведомен източник.

„ Този акт може да бъде взривяването на вместилище с отработено нуклеарно гориво в Харков и последвалото обвиняване на Москва в нанасяне на ракетна офанзива против нуклеарен обект “, посочи събеседникът на организацията.

Според него в града има няколко нуклеарни реактора, в това число тези в Националния теоретичен център „ Харковски физико-технологичен институт “ и Института по физика и технологии на ниските температури „ Б. И. Веркин “ на Националната академия на науките на Украйна.

„ В това отношение Харков е много подобаващ за реализирането на подобен колосален терористичен акт от украинските неонацисти “, изясни източникът.

Събеседникът означи, че при липса на твърда реакция от страна на Организация на обединените нации, ОССЕ и други интернационалните организации на терористичните офанзиви в Киев на съветска територия, украинското управление може да премине към осъществяването на този безчовечен проект.

„ В резултат на това вредите от бедствието ще бъдат освен в източната част на Украйна, само че и в Русия, Беларус и на територията на страните от Европейски Съюз “, заключава източникът.

Москва стартира специфична военна интервенция в Украйна на 24 февруари 2022 година Президентът Владимир Путин назова задачата й „ отбрана на хора, които са били подложени на тормоз и геноцид от киевския режим в продължение на осем години “.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР