Кейти Прайс вдигна капака на връзката си с бившия Дейн

...
Кейти Прайс вдигна капака на връзката си с бившия Дейн
Коментари Харесай

Кейти Прайс вдигна капака на обсебващия роман на Дейн Бауърс и песента, която казва, че е за нея

Кейти Прайс подвигна капака на връзката си с някогашния Дейн Бауърс - и разкри, че една от известните му песни е за нея.

Бившата блестяща манекенка излизаше с Дейн в разгара на дните си с Джордан от 1998 до 2000 година и преди този момент го описваше като „ любовта на живота си “. Но когато се разделят, Кейти признава, че е станала „ захласната “ и обезверено се е опитвала да го завоюва още веднъж – даже е взела свръхдоза в един миг, с цел да притегли вниманието му.

Разказвайки за своята „ първа обич “, кого тя се срещна, когато беше на 18, в този момент 45-годишната сподели в своя подкаст Katie Price Show, че е била „ ужасна “ за сърдечните афери, когато е била по-млада и ще следва Дейн в близост, макар че към този момент не са дружно. Ето за какво тя има вяра, че неговата хитова гаражна мелодия Buggin' Me with True Steppers, която беше издадена през 2008 година, е за нея. Тя сподели: „ Онази вечер се подготвях за едно събитие и по радиото прозвуча „ Buggin “, Buggin’ Me. “ И си помислих, че тази ария е за мен. Тази ария и тези думи са за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР