Кейти Прайс се казва, че е приела раздела на алкохолните

...
Кейти Прайс се казва, че е приела раздела на алкохолните
Коментари Харесай

Кейти Прайс „настояваше да купува алкохолни напитки за приятели на пищно парти“ въпреки втория фалит

Кейти Прайс се споделя, че е приела раздела на алкохолните питиета, макар че беше оповестена в неплатежоспособност за повторно.

Бившата блестяща манекенка, на 45 година, съгласно известията е споделила на приятеля си Джей Джей Слейтър и приятелите си, че ще им донесе напитките за вечерта им. Тя направи великодушния жест, до момента в който беше на прес вечерта за Priscilla The Party! в Лондон. Твърди се, че на Кейти е било несъмнено място във ВИП зоната, само че вместо това желала да купонясва с всички останали.

„ Кейти беше във върхова форма и просто искаше да си прекара добре “, сподели източник пред The слънце „ Въпреки че беше банкрутирала за повторно единствено преди няколко дни, тя настоя да купи кръг за всички в групата, с която беше. Те се пробваха да платят за нея, само че тя не получи нищо от това. “ Кейти беше оповестена в неплатежоспособност за повторно поради неплатен налог на стойност над £750 000.

Това се случва, откакто Кейти прочувствено се разкри за визитата си в клиника за аборти три пъти, до момента в който беше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР