Кейти Прайс показа впечатляващите резултати от 16-ата си операция на

...
Кейти Прайс показа впечатляващите резултати от 16-ата си операция на
Коментари Харесай

Кейти Прайс залепи зърната си с тиксо, тялото й не издържа на тежките цици

Кейти Прайс сподели впечатляващите резултати от 16-ата си интервенция на гърдите.

44-годишният някогашен блестящ модел театралничи пред камерите, до момента в който присъстваше на боксовия мач сред KSI против FaZe Temperr през уикенда.

Тя вмъкна известните си извивки в транспарантен черен костюм и покри зърната си с тиксо, до момента в който се надуваше пред фотографите.

Кейти прокара пръсти през светлокафявите си кичури на аления килим в OVO Arena на  " Уембли ", до момента в който се развяваше в чифт ослепителни сребърни ботуши.

Към нея се причисли 17-годишният ѝ наследник Джуниър Андре, като двойката поведе идващите звезди, измежду които беше и Холи Уилоуби.

Това се случи, откакто Кейти пусна в продажба няколко остарели бикини и долни дрехи единствено за 10 паунда.

Тя рядко пропуща седмица, без да обновява правилния легион от почитатели с изпепеляващи фотоси и дивия си метод на живот онлайн.



Преди това майката на пет деца си взе отмора от нормалното си наличие, с цел да продаде някои от старите си сутиени с дребен размер на феновете си.

Тя явно искаше да разчисти дрешника си, защото пусна за продажба няколко от дребните си бански костюми и комплекти долни дрехи на известния онлайн пазар Depop.

Един от наличните сега продукти е употребен бикини размер 16 от стилната марка Misguided, който се продава единствено за 10 паунда, само че звездата предизвести, че няма да има опция за връщане на парите за банския костюм.

Заедно с дребните й две елементи имаше и редица танкини и комплекти долни дрехи, за които почитателите да се борят в обществената платформа.

Но това не е първият път, в който телевизионната водеща пуска в продажба остарялото си долни дрехи и горнища на бански костюми, които бяха сграбчени от почитатели в страната.



Кейти беше твърдо решена да направи крачка към притежанието на най-големите гърди във Англия, когато си направи 16-ата интервенция за увеличаване на бюста, като в този момент може да се похвали с 2120-кубикови импланти.

Последната ѝ козметична фантазия обаче може да се окаже краткотрайна, откакто източници настояват, че последната ѝ интервенция ѝ е предизвикала доста огорчения.

Въпреки че показва усъвършенстваните си извивки в редица секси фотосесии, се твърди, че звездата страда от болки в гърба след интервенцията си предходната година.

Близък до нея източник съобщи: " Кейти страда от новите си гърди, защото те са прекомерно огромни за дребната й фигура и непрекъснато я болят в гърба.

" Тя имаше тъкмо този проблем последния път, когато си постави солидни импланти, и това беше огромна част от аргументите да ги извади през 2016 година, само че се надяваше този път да е друго. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР