КЕЙТИ Прайс беше подложена на критики, защото не успя да

...
КЕЙТИ Прайс беше подложена на критики, защото не успя да
Коментари Харесай

Банкрутирала Кейти Прайс в гореща вода, тъй като рекламата за диетична храна е забранена и тя е критикувана за насърчаване на нискокалорична диета

КЕЙТИ Прайс беше подложена на рецензии, тъй като не съумя да даде да се разбере, че популяризира компания за диетична храна в Instagram.

Рекламата на The Skinny Food Co, която провокира отвращение измежду почитателите по това време, в този момент е неразрешена за безконтролно разпространение на диета, която пада под 800 калории дневно, и за отправяне на неоторизирани изказвания за загуба на тегло.

p>

Роликата в Instagram включва Кейти, на 45, която подготвя храна за себе си през целия ден и приказва за напъните си да отслабне.

Във видеото майката на пет деца - която неотдавна беше банкрутира за повторно – споделя: „ Така че тук върша моето вкусно кафе с карамелизирания бисквитен сироп Skinny Food с нула калории. Не съдържа мазнини и захар.

“И на всичкото от горната страна Наистина обичам моята каша Skinny Food и познайте какво, тя има единствено 262 калории. 14 грама протеин и повярвай ми, толкоз вкусно. “

След това тя направи обяд за себе си и вечеря, като сподели: „ Ето ме, Господи, погледни тази двойна б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР