Бритни Спиърс предизвика опасения за психичното здраве“, тъй като линейка

...
Бритни Спиърс предизвика опасения за психичното здраве“, тъй като линейка
Коментари Харесай

Бритни Спиърс предизвика опасения за „психично здраве“, докато линейката се втурва към хотела в Лос Анджелис, след като тя е „ранена“

Бритни Спиърс провокира опасения за „ психологичното здраве “, защото кола за спешна помощ беше забелязана да бърза към хотела й в Лос Анджелис след известия, че певицата беше ранен след избухлив пердах.

В четвъртък сутринта почитателите се загрижиха, че принцесата на попа може да преживее душевен срив, сходен на този, който провокира международно безпокойствие за певицата през 2007 година Около 1 часа сутринта Бритни беше забелязана да бъде ескортирана от Шато Мармон боса с разрошена коса, откакто съгласно известията е влезнала в развълнуван спор с някогашния си другар. В шокиращите фотоси 42-годишната жена е забелязана съвсем без облекла и покрита с одеяло и възглавница.

Според Daily Mail, Бритни е имала избухлив спор със своя нарушител някогашен Пол Ричард Солиз, което докара до това, че тя провокира сцена в хотела в Лос Анджелис. Очевидец твърди, че са видели жена, за която се счита, че е Бритни, да предизвиква " безпокойствие " и " тормози и заплашва чиновници на хотела и посетители ".

За всички най-нови новин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР