Кейти Прайс беше подложена на критика отново като най-малката й

...
Кейти Прайс беше подложена на критика отново като най-малката й
Коментари Харесай

Дъщерята на Кейти Прайс, Бъни, на девет години, носи огромни токчета и лице, пълно с грим, на събитие с мама

Кейти Прайс беше подложена на рецензия още веднъж като най-малката й щерка Бъни Хейлър, която споделя с някогашния брачен партньор на пет години Киърън Хейлър, беше сниман с големи високи токчета и гримиран на събитие в Нотингам.

Бившият блестящ модел участва на Tamika Martin VIP Entrepreneur Brunch, с цел да взе участие в бизнес сесия с въпроси и отговори в ресторант Cleaver и Уейк с деветгодишната си щерка до нея. В поканата за събитието се показва, че от гостите се изисква да носят напълно черно „ елегантно/елегантно облекло “, само че най-важното е, че то е предопределено за хора над 18 години заради сервирането на алкохол и пародия танцьори, определени като развлечение.

Това беше задоволително за доста хора, с цел да разгласят Кейти във конгрес на Tattle.life, като един от тях я назова „ гнусна “ и даже „ неприлична “. „ Не мога да допускам какво направи с Бъни, в действителност съм шокиран, това е толкоз разстройващо за гледане, както и нещата с H, тази жена е изцяло подла, тя е непристойна, в действителност се надявам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР