Кейти Холмс и новият ѝ избраник се появиха за първи

...
Кейти Холмс и новият ѝ избраник се появиха за първи
Коментари Харесай

Секси мъж на хризонта: Кейти Холмс се появи с новото си гадже

Кейти Холмс и новият ѝ фаворит се появиха за първи път дружно на обществено място. Актрисата и басистът и композитор Боби Уутън се разходиха по аления килим, демонстрирайки нежните си усеща.

Кейти и Боби бяха измежду гостите на 14-ия годишен кино фестивал Chanel Tribeca Artists Dinner в Балтазар, Ню Йорк. По време на събитието двамата не спираха да се любуват на компанията си един на различен и да демонстрират какъв брой щастливи се усещат, когато са дружно.



За първи път някогашната брачна половинка на Том Круз и новият ѝ обичан бяха уловени от папараците предишния месец, до момента в който се целуват буйно в Ню Йорк. Явно връзката им се развива сполучливо и в този момент двамата самоуверено показват сантименталните си връзки и пред обществото. 43-годишната Кейти е тъкмо с 10 години по-възрастна от Боби, само че явно възрастовата им разлика не ги тормози изключително.

За събитието Кейти бе заложила на ефирна рокля с сантиментални дълги ръкави в прасковен цвят. Красивата ѝ визия бе допълнена от прелестни обеци и дребна дамска чанта. Боби, който се изявява на Бродуей, носеше тъмнозелен костюм с черна риза.



Според източник, непосредствен до американските таблоиди, актрисата от „ Батман първоначално “ към този момент е срещнала майка си с музиканта. Близки до Холмс споделят пред HollywoodLife, че тя е „ безусловно влюбена “ в Боби. „ Кейти не е търсила това. Тя беше щастлива с живота си и се беше фокусирала върху развъждането на 15-годишната си щерка – Сури “, споделя той. „ Така че, когато Боби се появи в живота ѝ, изначало беше уплашена, само че въпреки всичко се съгласи да отиде на среща с него, тъй като имаше взаимно привличане. Една намира се трансформира в две, а след това и в три. И ето ги в този момент. “



„ Тя е безусловно влюбена в Боби. Той е сантиментален и обаятелен. Кейти си разрешава да изпитва тези усеща и знае, че заслужава обич. Тя е отворена за опцията да се любува на щастлива връзка до края на живота си, макар че двамата са в началния стадий на своя романс “, споделя различен неизвестен източник.

След като се раздели с Том Круз, от който има една щерка, Кейти споделяше леглото си дълго време с артиста Джейми Фокс, а по-късно имаше къса любовна случка с нюйоркския готвач Емилио Витоло.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР