Кейти Холмс и Емилио Витоло продължават да доказват, че връзката

...
Кейти Холмс и Емилио Витоло продължават да доказват, че връзката
Коментари Харесай

Кейти Холмс се запозна с родителите на новата си половинка - slava.bg

Кейти Холмс и Емилио Витоло не престават да потвърждават, че връзката им е сериозна. Преди няколко седмици двамата потвърдиха, че са дружно, а към този момент излизат на срещи с родителите си. След като бяха хванати на разходка из улиците на Манхатън, двойката напазарува, носейки идентични защитни маски.

Сега обаче нещата стават още по-сериозни, защото Холмс се срещна и с бащата на Витоло. В петък, 25 септември, Кейт обядва с Емилио-старши в италианския ресторант на семейство Витоло в Сохо. За мотива актрисата заложи на дълга синя риза, чиито ръкави бяха навити над лакътя, необятни дънки и черни очила. Комбинацията демонстрира, че Холмс може да трансформира даже най-обикновения тоалет в фешън мнение.

Що се отнася до визията на гаджето ѝ, Емилио-младши носеше бяла тениска и дънки и явно не се тормози за първата среща сред приятелката и фамилията си. Холмс и Витоло потвърдиха за връзката си, когато бяха снимани на вечеря в Ню Йорк. Оттогава двамата не се тормозят да демонстрират непосредственост на публични места и постоянно са снимани по какъв начин се държат за ръце или се целуват.

И в случай че фотосите не са задоволителни, то източник споделя пред списание People, че Кейт е много влюбена в Емилио. „ Той е харизматичен и обаятелен. Лесно е да накара хората да го харесват “. Близък до актрисата разкрива, че тя непрекъснато си комуникира с гаджето си и му написа по през целия ден. За нейно благополучие, това по никакъв метод не изнервя Витоло, а в противен случай – той даже се любува на вниманието.

Дали скоро ще последва и среща сред Емилио и Сури – дъщерята на Кейт, следва да разберем.

Източник: tialoto

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР