Кейт Мидълтън разби възприятието за себе си, че няма недостатъци.

...
Кейт Мидълтън разби възприятието за себе си, че няма недостатъци.
Коментари Харесай

Голяма излагация на Кейт Мидълтън, съсипаха я от подигравки


Кейт Мидълтън разруши усещането за себе си, че няма дефекти. Въпреки, че е прелестна брачна половинка, грижовна майка, с блестяща усмивка, със забележителна фигура и въпреки всичко е брачна половинка на принц Уилям.

До тук добре, само че идеалният й облик се срина с гръм и тропот при една от благотворителните й прояви скоро.

Преди няколко дни тя посети старешки дом в Англия, където след приятна сказка с възрастните хора тя се насочи към кухнята, с цел да се включи в приготвянето на палачинки.



Както много хора разясниха – значимо е желанието, тъй като се оказа, че тя не може да готви, а и по държанието й наподобява, че за първи път се среща с кухня и кухненските аксесоари.

С нерешителен тип тя взе шпатула, с която се опита да отлепи палачинката от тигана, само че нещата не се получиха и палачинката замязя на безформено нещо. Това не я отхвърли, а даже се опита да я обърне във въздуха, както вършат професионалните готвачи.

Това събра погледите на същинските готвачи към нея, които очевидно не са очаквали такова развиване.

След дълги опити въпреки всичко Кейт съумява да направи 5 палачинки меко казано със странни форми, само че въпреки всичко не й липсваше подигравка, като посъветва близките да ги пробват.

Видеоклип запечата готварските завършения на принцесата, като провокира хиляди мнения по неин адрес.

Източник: blitz.bg

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР