Кейт Мидълтън неведнъж е била по върховете на различни класации,

...
Кейт Мидълтън неведнъж е била по върховете на различни класации,
Коментари Харесай

Когато Кейт е на първо място, а кралицата - на трето

Кейт Мидълтън нееднократно е била по върховете на разнообразни ранглисти , най-много на тези, които подреждат най-стилните дами. Но този път херцогинята на Кеймбрдиж си завоюва първото място измежду " най-готините и вдъхновяващи дами ".

Подреждането е направено от английската маркетингова организация Perspectus Global. В допитването вземат участие 2000 британки, които са помолени да посочат една жена, която одобряват като собствен модел на подражателство .

И най-вече гласове събира точно Кейт Мидълтън. На второ място се подрежда някогашната Първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама, а трета остава не коя да е, а самата кралица Елизабет Втора . И това е ясно доказателство, че брачната половинка на принц Уилям е нейна почтена заместничка.
 Снимка 481385

В челните места виждаме и Били Айлиш, Адел и Грета Тунберг, които също са ярки образци за това какъв брой доста може да реализира една дама, даже да не е навършила пълноправие. Меган Маркъл пък е чак на 15-о място.

Според участвалите в изследването, най-важното за жените-вдъхновение е да имат мощна еднаквост, да се открояват блестящо . Също по този начин е от голяма важност да се грижат за другите, както и да бъдат крепко стъпили на земята, само че в това време да съумяват да въодушевяват други дами, написа Evening Standart.
 Кейт Мидълтън, уговорките им с принц Уилям след Мегзит и какво ядоса херцогинята
Кейт не искаше да става по този начин

Внимавай какво си пожелаваш

А сложните времена, които преживяхме в последно време, помогнаха на Мидълтън още веднъж да заблести със личната си светлина и да покаже на всички какъв брой е земна и грижовна, а в това време и задоволително авторитетна .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР