Кейт Мидълтън и принц Уилям определено са олицетворението на модерните

...
Кейт Мидълтън и принц Уилям определено са олицетворението на модерните
Коментари Харесай

Кейт и Уилям отново показаха на света, че скромността е тяхната запазена кралска марка

Кейт Мидълтън и принц Уилям несъмнено са олицетворението на модерните кралски особи, които не се опасяват да покажат на света, че на първо място са щастливи брачен партньор и брачна половинка с три прелестни деца и едвам по-късно херцози на Кеймбридж. А Кейт е просто вълшебна със своята грациозност, която потвърди, че има като нюх и за това не са ѝ нужни несметни благосъстояния. Защото е жена със жанр и както би могла да заблести в рокля на най-известните дизайнери, по този начин може да го направи и в дреха от конфекция. Кейт просто си го може.

За следващ път се убедихме, че Мидълтън е от "икономичните " принцеси след последната ѝ поява на събитието Ордена на Жартиерата в параклиса Сейнт Джордж. Това бе първата работа от 2019 година, откакто две години не беше провеждана поради пандемията. За страдание, кралица Елизабет Втора не участва, само че неини представители бяха принц Чарлз и Камила, принц Уилям и Кейт. На тазгодишното събитие Камила бе призната за член на организацията. Останалите членове са, несъмнено, Елизабет и някои от старшите представители на семейството. Орденът на Жартиерата е учреден преди цели 700 години от крал Едуард Трети.

На събитието Кейт за следващ път потвърди, че има несравним усет за модата, като заложи на необикновен наследник тоалет, който наблягаше красивите ѝ очи и безупречната ѝ фигура. Но един аксесоар прикова вниманието ни мигновено и това бяха обувките ѝ, които се оказа, че наподобяват доста по-скъпи, в сравнение с в действителност са. Те, бижутата и чантата ѝ са на марката Aquazzura и несъмнено са измежду най-предпочитаните модели в този момент. Бърза инспекция сподели, че токчетата костват едвам 850 евро (1659 лв), което за кралска персона не е по никакъв начин доста.



Припомняме ви, че през годините Кейт нееднократно е "рециклирала " разнообразни тоалети, а нееднократно сме я виждали в очарователни тоалети на Zara, каквито би могла да носи всяка стилна дама, без огромни финансови благоприятни условия.

Междувременно стана ясно, че херцозите на Кеймбридж са в развой на пренасяне и към този момент са избрали къде ще живеят оттук насетне. От месеци не носят клюки, че фамилията на Уилям ще заживее в замъка Уиндзор, с цел да бъде по-близо до Нейно Величество, чието здраве към този момент е нерешително. Ето че те се оказаха истина и следва Кейт, брачният партньор ѝ и трите им деца да се реалокират в Аделайд Котидж това лято. Имотът се намира напълно покрай параклиса Сейнт Джордж и е на крачка от замъка Уиндзор, където е кралица Елизабет.

Имението е едвам с четири спални и херцозите са избрали да не разполагат с прислуга непрекъснато. Единственото им предпочитание е било да бъдат покрай кралицата и да има учебно заведение наоколо, където да запишат Джордж и Шарлот. Според източници, херцозите нямали по-специални условия и не възнамерявали да вършат някакво преустрояване в къщата или каквито и да било поправки. Което надалеч не можеше да се каже за Меган и Хари, които се нанесоха във Фрогмор Котидж с хиляди ангажименти и ремонт за 2 млн.

Кейт и Уилям не желали показност, нито по-засилена защита, с цел да не бъдат в тежест на данъкоплатците. За момента е известно, че херцозите на Кеймбридц и наследниците им ще се реалокират при започване на лятото.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР