Кейт Мидълтън е диагностицирана с рак.Кейт изпрати положително послание, казвайки:

...
Кейт Мидълтън е диагностицирана с рак.Кейт изпрати положително послание, казвайки:
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън е диагностицирана с рак

Кейт Мидълтън е диагностицирана с рак.

Кейт изпрати позитивно обръщение, казвайки: „ Аз съм добре и ставам все по-силна с всеки минал ден ”. Подробности за рака не се оповестяват, само че от двореца Кенсингтън настояват, че са уверени, че принцесата ще се възвърне изцяло.

В изказването на принцесата се изяснява, че когато е претърпяла коремна интервенция през януари, не се е знаело, че има рак.

„ Въпреки това, тестванията след интервенцията откриха, че ракът е налице. Затова медицинският ми екип ме посъветва да мина курс на превантивна химиотерапия и в този момент съм в ранните стадии на това лекуване ”, сподели Мидълтън.

Кейт споделя, че в този момент фамилията ѝ се нуждае от време и усамотение. Принцесата добави: „ Отне ни време да разбираем всичко на Джордж, Шарлот и Луи по метод, който е подобаващ за тях, и да ги уверим, че ще се оправя ”.

Премиерът на Англия Риши Сунак съобщи, че Катрин е демонстрирала „ голяма храброст ” с изказването си, пожелавайки ѝ „ бързо възобновяване ”.

Припомняме, че при започване на февруари стана ясно, че крал Чарлз III също е диагностициран с рак. Туморът беше открит по време на коригиращо лекуване на уголемена простата.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР