Кейт Гарауей призна, че постоянно се тревожи“ за загубата на

...
Кейт Гарауей призна, че постоянно се тревожи“ за загубата на
Коментари Харесай

Кейт Гарауей признава, че страхът от смъртта на съпруга Дерек Дрейпър „никога не я е напускал“, докато се „моли за чудо“

Кейт Гарауей призна, че „ непрекъснато се тревожи “ за загубата на брачна половинка Дерек Дрейпър, откакто той още веднъж беше откаран по неотложност в болница.

Бившият лобист на лейбъристите страда от разнообразни здравословни проблеми, откогато съвсем умря от Covid през 2020 година Но се споделя, че звездата от Good Morning Britain Кейт бди до леглото си и се „ моли за знамение “ след Миналата седмица Дерек получи инфаркт.

Твърди се, че Дерек е бил рисково болен предишния понеделник, като се счита, че приятелите и фамилията са били предизвестени за влошаващото се положение. След последната здравословна рецесия на 56-годишния мъж, Кейт е отменила цялата идна работа по малкия екран и радиото, с цел да участва на брачна половинка си.

Дерек има един от най-тежките случаи на дълги Covid лекари, които са виждали и са били късметлия да оцелее след вируса. Той го имаше в продължение на 10 седмици и беше подложен в медикаментозна кома, която избави живота му, само че за жалост бащата на две деца, който споделя дъщер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР