Кейт Гарауей призна, че очаква с нетърпение изсушаване със сешоар“,

...
Кейт Гарауей призна, че очаква с нетърпение изсушаване със сешоар“,
Коментари Харесай

Кейт Гарауей се шегува „Готова съм за изсушаване със сешоар“, докато защитава завръщането на Good Morning Britain

Кейт Гарауей призна, че „ чака с неспокойствие изсушаване със сешоар “, до момента в който се завръща в Good Morning Britain.

ТВ и радио водещата се отдръпна от работа в края на предходната година, с цел да прекара време с обичания си брачен партньор Дерек Дрейпър. Той страдаше от дълготрайни затруднения на ковид, откакто се болести с него през 2020 година Дерек трагично претърпя инфаркт в края на предходната година и умря предишния месец на 56 години, като Кейт показа сърцераздирателно изказване.

Майката на две деца се появи в Good Morning Britain в понеделник сутринта, където приказва за починалия си брачен партньор след погребението му предходната седмица. Кейт удостовери, че ще се върне на бюрото в утринното шоу на ITV в четвъртък и се пошегува: „ Ще чакам с неспокойствие изсушаване със сешоар “.

Тя сподели, че също по този начин ще се отърве от изкуствените мигли и изкуствения загар, добавяйки: „ Не се тормозете – ще наподобявам доста по-почтено. “ Тя продължи: „ Очаквам с неспокойствие да дойда на бял свят и да се с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР