Кейт Бланшет направи любопитно признание. Актрисата сподели, че ѝ е

...
Кейт Бланшет направи любопитно признание. Актрисата сподели, че ѝ е
Коментари Харесай

Защо Кейт Бланшет се чувства подценена в родната си Австралия

Кейт Бланшет направи любопитно самопризнание. Актрисата показа, че ѝ е належащо " непрекъснато да оправдава " кариерата си в родната си Австралия и даже счита, че специалността ѝ там не се зачита по този начин, както в множеството страни.
 Кейт Бланшет, Tár, Оскари 2023 и за какво актрисата съобщи, че ще се отдръпна от киното
Отказва ли се Кейт Бланшет от киното

И то след следващата номинация за Оскар

Нещо повече - актрисата от кино лентата Tár призна, че непознати непрекъснато я питат с какво си изкарва прехраната. И несъмнено няма славата и известността, с които се сблъсква във Англия и Съединени американски щати, където прекарва огромна част от времето си.

Според вестник Courier Mail по време на събитие в спектакъл " Рослин Пакър " на Театралната компания в Сидни, която тя и брачният партньор ѝ Андрю Ъптън ръководеха от 2008 до 2011 година, Бланшет е споделила: " Най-неприятното нещо за нас като артисти в Австралия е да се качим на задната седалка на таксито и водачът да ни попита с какво се занимаваме. Непрекъснато би трябвало да се борим за място и да потвърждаваме, че имаме право да бъдем актьори в Австралия. "

" Утешителното е, че въпреки всичко в чужбина нашата просвета освен зачита, само че даже се възхвалява. Като че ли австралийците не осъзнават какво имаме тук. А живеейки и работейки в чужбина, аз мога да видя безусловно обективно какво в действителност имаме тук. "

54-годишната актриса признава, че популяризирането на родни истории, каткто е в новия ѝ филм The New Boy - в който се споделя за юноша от коренното население, притежаващ свръхестествени сили и живеещ в австралийската пустота по време на Втората международна война - е приоритет за нея.

Освен че взе участие в продукцията, където влиза в ролята на монахиня,  е и съпродуцент на кино лентата.
 Кейт Бланшет, Едит и по какъв начин наподобява 7-годишната щерка на актрисата
Когато Кейт Бланшет реши да покаже щерка си

Как наподобява 7-годишното момиченце на актрисата

Преди няколко месеца звездата и носителка на Оскар, провокира неспокойствие, когато се причисли към видеоклип на американското поп-рок дуо Sparks. В него тя танцува на песента им " The Girl Is Crying In Her Latte ". Преживяване, което Бланшет дефинира като " вълнуващо ", написа Bang Premier.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР