Кейт Бланшет е от тези звезди в Холивуд, за които

...
Кейт Бланшет е от тези звезди в Холивуд, за които
Коментари Харесай

6 топ роли на вдъхновяващата Кейт Бланшет

Кейт Бланшет е от тези звезди в Холивуд, за които годините са единствено число, тъй като това което в действителност я дефинира са множеството ѝ функции.

Австралийката с магически глас и каменен взор може да се превъплъти без проблем както в блестящата кралица Елизабет I, по този начин и в шармантната кинолегендата Катрин Хепбърн. Тя може да е консервативната Филис Шлафли, която с доста жар и нулеви знания прави политическа кариера, както и нежната, само че непоколебима елфическа принцеса, въодушевена от перото на Дж. Р. Р. Толкин.

И въпреки всичко, какъв по-добър метод да отбележим 54-тия ѝ рожден ден от една къса, само че доста мощна селекция от филми с нейно присъединяване.  

 „ Тар ”

Действието се развива в актуалния свят на класическата музика. И режисьорът ни превежда през тази действителност по този начин точно, достоверно и в детайли, че безусловно ни потапя в него.

Tár не би бил по този начин сполучлив филм  без осъществяването на Кейт Бланшет, която пресъздава запаметяващия се облик на Лидия Тар. Тя е буен музикант, който „ живее и диша ” с партитурите, които дирижира. Тя е разгорещен преподавател, който води майсторски клас в " Джулиард ". Тя е международна звезда, която постанова дирижирането е тирания в границите на демократично-социалистическите протоколи, които сякаш ръководят Берлинския оркестър. Тя е технолог на записите, и е педантична в на-малките елементи на албумите. Лидия е и създател, който се кани да разгласява книга,озаглавена „ Tár on Tár “. И Бланшет безупречно пресъздава магнетичните промени в настроението на Лидия, от благородната ѝ усмивка, през пристрастеността и прецизността ѝ на подиума, до маниакалната ѝ нужда за надзор. 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР