Кейн Веласкес бе освободен под гаранция от 1 милион долара

...
Кейн Веласкес бе освободен под гаранция от 1 милион долара
Коментари Харесай

Пуснаха под гаранция от 1 милион долара бивш ММА шампион

Кейн Веласкес бе освободен под гаранция от 1 милион $ след осем месеца в ареста, написа mma.bg. Бившият първенец на UFC в тежка категория е упрекнат в опит за ликвидиране и 10 други обвинявания, свързани с владение на оръжие в окръг Санта Клара (Калифорния).

Веласкес е упрекнат, че е преследвал мъж на име Хари Гуларте с автомобила си и е стрелял по него. Гуларте от своя страна е упрекнат в полово принуждение над 4-годишния наследник на Веласкес.

След освобождението му Кейн Веласкес ще би трябвало да носи GPS тракер и да не се доближава на по-малко от 300 ярда от хипотетичните жертви в тази ситуация, съгласно юриста на Веласкес, Марк Джерагос.
`Пуснаха
„ Беше дълга работа и съм доста признателен, сподели Герагос пред ESPN. - Нищо не е толкоз прочувствено, едвам го гледаш по какъв начин прегръща със брачната половинка му Мишел. “

40-годишният Веласкес беше в пандиза от 28 февруари и пледира почтен през август. Той беше пуснат под гаранция във вторник от арбитър Артър Боканегра в края на предварителното чуване, откакто преди този момент четири пъти му бе отказано освобождение под гаранция от арбитър Шелина Браун. Твърди се, че Веласкес е прострелял доведения татко на Гуларте Пол Бендер, когато е стрелял в транспортното средство, в което се е возил Гуларте. Бендер не е получил съществени пострадвания.

Веласкес преследва колата на Гуларте със личното си транспортно средство в Сан Хосе, блъсна преследвания автомобил и стреля няколко пъти с револвер 40-ти диаметър по колата, която транспортира Гуларте, Бендер и майката на Гуларте, Патриша. Бендер беше уцелен с патрон, само че пострадванията му бяха безвредни за живота.

Синът на Веласкес сподели на полицията на 24 февруари, че Гуларте го е завел в банята на детско заведение и е докоснал гениталиите му, съгласно правосъден документ. Детето също по този начин съобщи, че Гуларте му споделил да не споделя с никого какво се е случило и добави, че е бил бил очевидци по какъв начин Гуларте влиза в банята и с други деца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР