Кеят пред лятната резиденция на почетния председател на ДПС Ахмед

...
Кеят пред лятната резиденция на почетния председател на ДПС Ахмед
Коментари Харесай

Не е ясно кога ще разрушат кейовата стена пред резиденцията на Доган

Кеят пред лятната резиденция на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от в парк „ Росенец ” край Бургас би трябвало да бъде съборен. Премахването са поискали от районния строителен надзор. Това демонстрира констативен протокол, оповестен и на Фейсбук страницата на районния министър в оставка Гроздан Караджов.

При инспекцията не са били показани нужните разрешителни, с които кеят до така наречен „ Сараи ” на почетния ръководител на Движение за права и свободи е бил продължен през последните години. Поради това длъжностните лица са наредили започване на административно произвеждане, което да докара до премахването на оборудването.

„ Проверка откри, че има удължение на кейовата стена. В тази връзка е и формираният констативен акт, който е съображение за започване на административно произвеждане за унищожаване на градежа ”, изясни инж. Янчо Райков от РДНСК-Бургас. Той разясни, че стената е удължена с към 150 метра.

Констативният акт към този момент е връчен на строителите на оборудването. След приключване на законовите периоди по обжалване следва издаване на заповед за унищожаване на избраната част. Това предстои на правосъден надзор.

„ Ще бъде изпратена покана за непринудено унищожаване. Ако това не се случи - ще бъде направено наложително унищожаване от органите на ДНСК, несъмнено, за сметка на причинителите ”, посочи инж. Райков. Яснота по кое време тъкмо ще стартира разрушаването на кейовата стена все още няма, тъй като към момента не е издадена заповед за унищожаване. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР