Кей Нишикори ще направи своето дългоочаквано завръщане на предстоящия Мастърс

...
Кей Нишикори ще направи своето дългоочаквано завръщане на предстоящия Мастърс
Коментари Харесай

Обратно на голямата сцена: Нишикори получи уайлд кард за Мастърс турнира в Маями

Кей Нишикори ще направи своето дълго чакано завръщане на идния Мастърс шампионат в Маями. Това научихме, откакто уредниците на турнира обявиха играчите, които са получили " дива карта " за конкуренцията. Тазгодишното издание на шампионата стартира на 20 март и ще продължи до 31 март.

За последно, японецът взе участие на шампионата в американския град през 2021-ва година, когато отстъпи на Стефанос Циципас в трети кръг. През 2016-та година, някогашният номер 4 в света записа и най-хубавото си показване в конкуренцията, като доближи до финала, елиминирайки играчи от ранга на Ник Кирьос, Гаел Монфис и Роберто Баутиста Агут, само че загуби борбата за трофея от Новак Джокович.

През последните години, Нишикори имаше неприятната орис да бъде сполетян от травми, само че въпреки всичко през предходната година, той се завърна по прелестен метод, като завоюва Чалънджър шампионата в Палмас Дел Мар. Впоследствие, той доближи до четвъртфинал на шампионата от категорията АТП 250 в Атланта, където загуби от бъдещия първенец Тейлър Фриц. За голямо страдание, той още веднъж трябваше да се оправя с физически проблеми, като последната му поява на огромната сцена е точно въпросния четвъртфинал в американския град. Сега следва да разберем в каква форма ще бъде някогашния финалист на Откритото състезание на Съединени американски щати.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР