Кевин Спейси се яви в съда в Нантъкет, за да

...
Кевин Спейси се яви в съда в Нантъкет, за да
Коментари Харесай

Официално! Oбвиниха Кевин Спейси, вижте подробностите

Кевин Спейси се яви в съда в Нантъкет, с цел да се изправи против обвиняванията за непристойно държание. Според документите на съда артистът е пледирал почтен, само че съдията по този начин и не е изискал да пледира персонално, заяви Ти Ем Зет, представена от Nova.

На Спейси е подредено да няма никакъв контакт с жертвата си или с неговото семейство. Адвокатът на артиста съобщи, че е имало известия сред хипотетичната жертва и неговата другарка във времето на случая, както и по-късно. Тогава хипотетичната жертва е споделила на служителите на реда, че приятелката му не е вярвала, че Спейси се е държал непристойно с него и за това е почнал да снима малко клипче, в което се виждат ръцете на артиста на облеклата на младежа, само че не и върху гениталиите.

Адвокатът изиска от съдията да покаже тези известия и записи сред хипотетичната жертва и приятелката му, защото имат вяра, че тези известия ще покажат, че Спейси не е направил нищо нежелано на тогава 18-годишния юноша.

Екипът на артиста изиска той да пропусне чуването, защото това ще ускори „ отрицателната гласност, която този случай към този момент е генерирал ”. Съдията обаче отхвърли настояването. Ако Спейси бъде открит за отговорен то той ще би трябвало да излежи най-вече 5 години в пандиза.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР