Кевин Дюрант подписа доживотен договор с компанията за спортна екипировка

...
Кевин Дюрант подписа доживотен договор с компанията за спортна екипировка
Коментари Харесай

Дюрант стана третият баскетболист с доживотен договор с "Найки"

Кевин Дюрант подписа пожизнен контракт с компанията за спортна екипировка " Найки ". Звездата на " Финикс " става третият баскетболист, който има пожизнен договор с компанията след и.

Дюрант е обвързван с " Найки " още от дебюта си в НБА през 2007 година, когато завоюва премията за новобранец на сезона. Оттогава компанията е пуснала 15 чифта кецове с името му.

" Когато за първи път подписах с тях, не съм си мечтал какъв брой надалеч ще стигне това партньорство. Свършихме невероятна работа креативен и филантропски. Обиколихме света дружно, изграхме бизнес, който в този момент ще остане вечно. Вълнувам се за бъдещето и за мен е чест да съм толкоз рядка компания ", сподели Дюрант, който има две трофеи в НБА и е взел участие 13 пъти в Мача на звездите.

" Найки " оказва помощ на Дюрант в начинания за всеобщия баскетбол. Фондацията на баскетболиста обновява стадиони по целия свят.

" Като един от най-хубавите баскетболисти в света Кевин Дюрант е значима част от фамилията ни в последните 16 години ", сподели изпълнителният вицепрезидент на компанията по световния маркетинг Джон Слъшър.

Дюрант стартира този сезон в " Бруклин ", макар че искаше да напусне още през лятото. През февруари той въпреки всичко мина във " Финикс ", а отборът е на полуфиналите в плейофите на Западната конференция, където ще срещне " Денвър ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР