Кевин Де Бройне вкара гол при завръщането си от контузия

...
Кевин Де Бройне вкара гол при завръщането си от контузия
Коментари Харесай

ФА Къп: Де Бройне се завръща с голяма победа за Ман Сити. Рексам на Райън Рейнолдс напредва

Кевин Де Бройне вкара гол при завръщането си от травма след съвсем пет месеца неявяване, до момента в който Манчестър Сити стартира отбраната на купата си за ФА Къп с победа с 5-0 над второразредния Хъдърсфийлд в неделя.

Имаше и победа в третия кръг за Рексам, клубът от четвърто равнище, благосъстоятелност на холивудската звезда Райън Рейнолдс и със мощна традиция в фамозното съревнование за купата, до момента в който тимовете от Висшата лига Уест Хям, Нотингам Форест и Лутън приключиха наедно вкъщи от противници от по-ниска дивизия.

Де Бройне не е играл, откогато получи травма в бедрото в Бърнли в деня на откриването на сезона във Висшата лига на 11 август. Белгийският плеймейкър влезе като запаса в 57-ата минута - когато Сити водеше с 2-0 - и даде центриране, което другата му подмяна Джереми Доку осъществя за крайния гол в едностранен мач на стадион " Етихад ".

Фил Фодън вкара два пъти, Хулиан Алварес добави още един гол и имаше автогол за Сити, при който бранителят Мануел Аканджи излезе контузен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР