Кевин де Бройне пропусна тренировката на мвъв вторник преди сблъсъка

...
Кевин де Бройне пропусна тренировката на мвъв вторник преди сблъсъка
Коментари Харесай

Гуардиола обясни за отсъствието на Де Бройне

Кевин де Бройне пропусна тренировката на мвъв вторник преди конфликта с Тотнъм във Висшата лига в четвъртък, само че Гуардиола разкри, че полузащитникът се занимава с " персонален проблем ", а не с травма. Междувременно, централният защитник Рубен Диаш отсъства с проблем с подколянното сухожилие след Световното състезание, а неговият сътрудник в защитата на " жителите " Джон Стоунс пропусна последните два мача на Сити.

" Де Бройне имаше персонален проблем и не тренираше във вторник. Днес той се върна. Стоунс и Диаш се завръщат. В последните две занимания те упражняваха доста добре и са в кондиция. Ще упражняваме този следобяд отново. Ще забележим по какъв начин ще играем и кой ще вземе присъединяване ", показа Гуардиола.

След провалянето в дербито на Манчестър, гостуването на " шпорите "  наистина съставлява наложителен мач за хората на Гуардиола. " Гражданите " изостанаха на осем точки от водача Арсенал в горната част на таблицата и всичко по-малко от победа може да бъде доста основно на този стадий от сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР