КЕШ Медия вече разказа за предсказанията за 2024 г., направени

...
КЕШ Медия вече разказа за предсказанията за 2024 г., направени
Коментари Харесай

2024 г. според Нострадамус: нов папа, принц Хари на трона и война с Китай

КЕШ Медия към този момент описа за предсказанията за 2024 година, направени от именитата българска врачка. Прогнозата й не е розова: терористични офанзиви в Европейски Съюз, тежка икономическа рецесия и доста естествени бедствия. В листата попада и хипотетичното ликвидиране на Путин.

Сега са на ход предсказанията на Мишел Нострадамус, френски астролог и оракул от XVI век, който не един път е плашил човечеството със своите предсказания, оповестява Euronews.

Според текста на Нострадамус " Les Prophéties " ( " Пророчества " ), написан през 1555 година, 2024 година ще донесе със себе си продължение на световните спорове, монархически раздори и филантропични произшествия.

Въпреки че прогнозите на провансалския лекар-фармацевт са много мъгливи, на него се приписва, наред с други неща, и предвиждането на идването на власт на Адолф Хитлер, терористичните офанзиви от 11 септември и пандемията от COVID-19.

Преди да ви разкажем за прогноизте за идващата година, коства си да напомним, че прорицателят не рядко е бъркал: да вземем за пример, краят на света трябваше да настъпи още...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР