Керванът на свободата“, конвой от десетки хиляди нелегални мигранти от

...
Керванът на свободата“, конвой от десетки хиляди нелегални мигранти от
Коментари Харесай

Конвой от 100 хиляди мигранти се е събрал в Одрин, кани се да щурмува границите на ЕС

" Керванът на свободата “, ескорт от десетки хиляди незаконни мигранти от Африка и Близкия Изток към този момент са се събрали в Одрин и се приготвят за взлом на гръцката граница За това оповестява турският ефирен каналOrient, предлагайки видео на множеството, снимано от дрон, осведоми агенцияФокус.

Според изказванието наEuropean Insiderв Туитър,мигрантите в този момент ще се провеждат и ще опитат прекосяване на гръцкатаграницана Марица, където към този момент е имало един случай на 22 септември.

Тогава към 1500 мъже са се пробвали да преминатграницата, само че са били отблъснали от граничните сили наГърция, както заяви Министерството на гражданската отбрана на южната ни съседка.

Съгласно известията, първият огромен опит защурмще бъде в събота. След това те възнамеряват да се движат на север презБалканите и да доближат до крайната си цел: страните отЗападна Европаи по-специално – Германия. Организаторите декларират, че това е единствено началото: общо тази есен могат да бъдат образувани до 10 такива " конвоя “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР