Кендъл Дженър със сигурност кара гаджето ѝ Девин Букър да

...
Кендъл Дженър със сигурност кара гаджето ѝ Девин Букър да
Коментари Харесай

Кендъл Дженър знае как да изпоти гаджето си

Кендъл Дженър сигурно кара гаджето ѝ Девин Букър да се изпоти, тъй като знае по какъв начин да нажежи пристрастеностите с ударна доза секспил.
 Кендъл Дженър, фотосесията ѝ за i-D и какво показа моделът в изявление за списанието
Кендъл Дженър не се тормози да смъкна всички облекла

Новата провокация на модела за списание i-D

Супермоделът разгласява поредност от фотоси в Instagram, на които се излежава в изрязан бански до бутилка от нейната текила 818.

Публикацията ѝ събра 5.8 милиона лайкове и над 11 хиляди коментара, измежду които и на нейния обичан от NBA. Емотикон, която изобразява изпотено дребосъче - задоволително красноречиво, с цел да разберем, че Букър несъмнено утвърждава фотосите.

Двойката стартира да излиза от 2020 година, само че през юни тази година се разделя, с цел да може всеки от тях да се концентрира върху професионалните си задължения, споделя източник на Page Six.

" Негов приоритет е кариерата. Кариерата на Дженър също господства в живота ѝ ", разкрива източникът. " След две години те организираха диалог за развиването на връзката им. И защото нещата не вървяха, беше време да си починат ".

Раздялата обаче не продължи дълго, защото Девин придружи Кендъл на сватбата на неин другар през юли. Същият месец започнаха да се появяват първите клюки за помирение, когато двамата отлитат за Хавай, макар че на никое място не видяхме техни фотоси дружно.

Но нищо не остана прикрито задълго. По-наблюдателните почитатели видяха, че Букър се е включил към Дженър и нейните другари на почивката им, когато тя показа видео, в което се вижда на назад във времето по какъв начин баскетболистът се демонстрира от океана.
 Кендъл Дженър, Девин Букър, заниманията им из природата и още веднъж дружно ли са двамата
Заедно ли са още веднъж Кендъл Дженър и Девин Букър

Подсказва самата тя

Явно връзката им е във вихъра си, а коментарът на играча на Phoenix Suns единствено може да удостовери възраждането на връзките им. Кендъл също е на тази вълна, защото по-рано този месец показа сантиментални фотоси от взаимната им ваканцията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР