Кен Хенсли беше особено впечатлен от лондонски уличен графит: „Това,

...
Кен Хенсли беше особено впечатлен от лондонски уличен графит: „Това,
Коментари Харесай

Георги Мархолев: Единственият собственик на Джулая е свободата, Кен го каза

Кен Хенсли беше изключително впечатлен от лондонски махленски графит: „ Това, което можем да реализираме е безгранично единствено тогава, когато няма значение кой ще обере лаврите за него”. Когато го изпращахме от България през 2014 година, той с баладична горест откри, че на нашата национална стена е изписано тъкмо противоположното. Разбрал ли ни беше добре?

На този и други въпроси, свързани със Свободния дух търсим отговори във видео изявление за „ Студио Банкеръ “ с музиканта Георги Мархолев.

Вижте цялото изявление с Георги Мархолев тук:

Как Кен Хенсли „ завладя “ Външно министерство с благозвучен рок, пред очите на дипломати, министри, професори и президент?

Защо концепцията Джулая да бъде вкаран в календара на ЮНЕСКО и да стане интернационален ден на свободомислието зацикли?

Възможно ли е българин да записва в Abbey Road албум по лирика на Христо Фотев, Пеньо Пенев и Любомир Левчев?

Какво видя Свободния дух по улиците и площадите на България тази година?

В изявлението Георги Мархолев сподели още:

Кен Хенсли беше извънреден човек, мощно набожен в Бога и свободата, талантлив с необичаен гений и храброст да протяга ръка към комбинация, без в действителност да е нотно образован.

Единственото, което може да избави индивида е самият човек. А това, което може да го унищожи е страхът – дали от коронавирус, дали от мутри, мафия или диктатори, все едно.

Сега протоколирам в Abbey Road албум по българска лирика – стихове на Христо Фотев, Пеньо Пенев, Любомир Левчев. Пуснах информация за това по обществените мрежи, само че с допълнението, че през последните години все ме тупат по рамото, а след това няма кой да си купи дисковете.

Публиката, която беше с нас през годините последователно изчезна, кой лекар в Америка, кой инженер в Германия. Ясно е за какво.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР