Кен Грифин даде на про-Ники Хейли суперпакет от 5 милиона

...
Кен Грифин даде на про-Ники Хейли суперпакет от 5 милиона
Коментари Харесай

Кен Грифин поставя под съмнение надеждите на Ники Хейли след дарение от 5 милиона долара

Кен Грифин даде на про-Ники Хейли суперпакет от 5 милиона $ през декември и януари, като ускори акцията й, макар че милиардерът от хедж фонда сложи под подозрение нейните шансове за спечелването на републиканската президентска номинация.

Човек, осведомен с въпроса, удостовери, че даренията за SFA Fund са направени преди събранията в Айова и първичните избори в Ню Хемпшир.

Загубите й от Доналд Тръмп в тези надпревари повдигнаха въпроси по отношение на донорите ' подготвеност да продължи да финансира нейната акция. Грифин, един от най-големите й донори, призна пред CNBC, че нейният път напред е бил „ по-тесен път, в сравнение с беше преди осем седмици “.

В настрана изказване във вторник създателят на Citadel похвали някогашния дипломат на Организация на обединените нации лидерски връх, преди да каже, че ще се концентрира върху финансирането на напъните на републиканците да завоюват надзор над Конгреса на изборите през ноември. Републиканците държат Камарата на представителите единствено с нежно мнозинст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР