Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе награден за девета поредна

...
Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе награден за девета поредна
Коментари Харесай

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско с TripAdvisor Сертификат за отличие за 9-и път

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе награден за девета поредна година с TripAdvisor Сертификат за отличие за 2019г. и още веднъж е измежду носителите на TripAdvisor Сертификат за отличие Hall of Fame.

Тази година е деветата, откогато TripAdvisor отличава бизнесите, които получават непрекъснато позитивни оценки и Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е горделив притежател през всички години - през цялото време през 2011г. до 2019г.

Сертификатът за отличие се присъжда на хотели, атракции и заведения за хранене от целия свят, които поддържат висока обща рейтингова ранглиста от оповестени ревюта на консуматори от целия свят. Основните критерии за оценяването са качеството, броя и честотата на ревютата в TripAdvisor за интервал от 12 месеца. А Hall of Fame получават единствено тези от тях, които са били награждавани със Сертификат за отличие в продължение на пет следващи години.

Генералният управител Наталия Каширская разяснява: “Ние сме извънредно щастливи, че печелим TripAdvisor Сертификат за отличие към този момент девет години поред, както и Сертификат за отличие Hall of Fame. Наградата е в действителност прелестно достижение и съвършен подарък за откриването на хотела за летния сезон. От името на целия екип на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бих желала да благодаря на нашите посетители за тяхната висока оценка и преданост и чакаме с неспокойствие да ги посрещнем още веднъж за ново вълнуващо лято, изпълнено със занимателни завършения, нови кулинарни пътешествия и незабравими прекарвания.”

По-рано тази година, Кемпински Хотел Гранд Арена Банско се подреди преди всичко и в класацията на TripAdvisor Travelers’ Choice® награди за хотели в България за 2019г. в категориите Топ 25 хотела, Топ 25 Луксозни хотела и Топ 25 хотела в обслужването.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР