КЕФФ Пловдив 2021 ще представи в третия си фестивален ден

...
КЕФФ Пловдив 2021 ще представи в третия си фестивален ден
Коментари Харесай

Комедии от Италия, Испания и Албания на КЕФФ Пловдив 2021 та...

КЕФФ Пловдив 2021 ще показа в третия си фестивален ден /6ти юли/ още три горещи комедии от Европейския кино плакат.

Стилното и занимателно заглавие от Албания „ МАО ДЗЕДУН “ дава обещание да разсмее феновете от 19:00 часа в LUCKY Дом на киното. Филмът наблюдава историята на ромско семейство, заселило се в дребен албански град през 70-те години, в епохата на комунизма. Раждането на деветото дете в фамилията ще разбуни духовете освен в родината, а и в отдалечен Китай, тъй като то носи името...Мао Дзедун.

От 21:00 часа в LUCKY Дом на киното феновете ще могат да гледат и гласоподават за испанското заглавие в конкурсната стратегия - „ СВАТБАТА НА РОЗА “. Сюжетът ни среща с Роза- дизайнерка на костюми за кино продукции, на която се постанова непрекъснато да се занимава и с дисфункционалното си семейство. Докато един ден нещата стават нетърпими и тя взема решение да зареже всичко и... да се ожени за себе си.

Проектът Комедиен Европейски Филмов Фестивал е част от стратегия „ Нaследство “ на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

Прожекцията навън в лятно Орфей от 21.30 ч. е на италианската комедия „ ТРИ ПЕРФЕКТНИ ДЪЩЕРИ “. Забавната история на трима татковци, недоволни от любовните връзки на своите дъщери: Валентина, изоставила приятеля си Карло пред олтара, с цел да бъде с същинската си обич – друго момиче; Сара, която е сгодена за доста по-възрастен от нея коцкар и Марта, която си пада по рапър. Тримата татковци вземат решение да обединят сили, с цел да прекратят тези връзки....Но дали проектите им ще съумеят?!

Билетите са на цена 8лв и 7лв /за пенсионери и учащи/, а пакет от 5 прожекции коства 35 лева Могат да бъдат закупени на касата на LUCKY Дом на киното, онлайн на уеб страниците ceff.bg и boxoffice.bg и от касата на лятно кино " Орфей ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР