Казват, че за да бъде една връзка успешна се изискват

...
Казват, че за да бъде една връзка успешна се изискват
Коментари Харесай

Това са най-лошите комбинации между зодиите

Казват, че с цел да бъде една връзка сполучлива се изискват самообладание, взаимни отстъпки, обич, добра връзка и така нататък Въпреки тези рекомендации, съгласно звездната карта всеки зодиакален знак има своята диаметралност в любовта, с която връзката е мъчно постижима.
Ето кои са най-лошите любовни комбинации съгласно зодиака .
Овен и Рак
Родените под знака на огнения Овен са енергични и екстровертни персони. От друга страна те също са на моменти консервативни и чувствителни като представителите на зодия Рак.
Въпреки че не са цялостни противоположности, връзката сред Овен и Рак ще бъде доста разочароваща, тъй като те имат разнообразни цели. Раците обичат да надвиват, да управляват, а по отношение на Овен ще бъдат принудени да им се подчинят, което би било много мъчно за темперамента им.
5-те зодии с ново гадже това лято
Рак и Водолей
Водолеите са дейни и водят трогателен метод на живот даже в любовта. В любовна връзка с Рак, на Водолея ще му бъде забавно може би месец-два, само че не и повече. Раците, които са домошари, ще прекрачат персоналното пространство на Водолеите. Представителите на зодия Водолей бързо се отегчават, което ще докара до доста разногласия и евентуално и до невярност.
Лъв и Телец
Два извънредно упорити зодиакални знаци Всеки от тях има и следва разнообразни цели. Лъвовете се стремят да бъдат постоянно под прожекторите, да са материално доста добре обезпечени и обичат славата.
3-те зодии, които въртят мъжете на дребния си пръст
Докато Телците се нуждаят от непоклатимост и сигурност. Стигне ли се до спор, нито една от страните не би отстъпила от своята позиция, изключително в случай че става въпрос за смяна.
КОИ СА ДРУГИТЕ УЖАСНИ КОМБИНАЦИИ РАЗБЕРЕТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР