Казват, че точно както дрехите ви, домът ви отразява вашата

...
Казват, че точно както дрехите ви, домът ви отразява вашата
Коментари Харесай

Страхотни домакински трикове, които ще ви впечатлят

Казват, че тъкмо както облеклата ви, домът ви отразява вашата персона, усет и метод на живот. Когато имаме посетители, ние се опитваме да ги впечатлим с вкусна храна и спретнат и чист дом, само че има дребни неща, които можем да създадем за дома си, които в действителност са много по-впечатляващи.

Ето няколко страхотни домашен трикове, които доста ще ви впечатлят:

Домакинство и украса:

1. Напълнете банята си със свежи аромати

Поставете няколко капки от обичаното си етерично масло в картонената ролка на тоалетната хартия. Тя ще всмуква маслото и вашата баня ще бъде цялостна с прелестен мирис, до момента в който ролката свърши.

2. Направете гел ароматизатори от естествени съставки

Тези ароматизатори съдържат естествени съставки и освежават въздуха дълго. За да извършите подобен, ще ви би трябвало гранулиран или прахообразен желатин, вода, сол, обичаните ви етерични масла и багра за храна, в случай че желаете да добавите прекрасен цвят към вашия ароматизатор. Смесете всички съставки и изсипете сместа в чашка или различен съд. Ароматът трае до 4 седмици.

3. Добавете прелестен мирис към дома си благодарение на елементарни храни

Защо не употребявате храни с приятна миризма за ободряване на въздуха? Напълнете купа с кори от портокали, кафе или различен артикул с аромат, който харесвате и се наслаждавайте на резултата!

4. Използвайте портокалова кора, с цел да извършите изобретателна свещ

Друг метод да употребявате портокалова кора по креативен метод е да извършите свещник. Обелете портокала и поставете восък или LED свещ вътре. Тези свещи ще основат прелестна атмосфера в дома ви и сигурно ще изненадат гостите ви.

5. Използвайте стъклени бутилки като спонтанни вази за цветя

 Страхотни домашен трикове, които ще ви впечатлят Instagram


Ако мислите за необикновен метод да украсите къщата си, няколко празни бутилки от стъкло може да са потребни. Дори и елементарните стъклени бутилки, подредени по някакъв метод, може да наподобяват отлично, в случай че поставите цвете във всяка от тях.

6. Дайте втори късмет на хартиените ролки

 Страхотни домашен трикове, които ще ви впечатлят Instagram


Всички знаем, че неорганизираните кабели могат в действителност да са дразнещи. Използвайте елементарни или декорирани хартиени ролки като държачи за кабели.

Готвене:

7. Сервирайте елементарни ястия по креативен метод

 Страхотни домашен трикове, които ще ви впечатлят Instagram


Ако желаете да извършите вечерята си специфична, няма потребност да търсите комплицирани предписания. Можете просто да подредите елементарната храна по изобретателен метод.

8. Опитайте да извършите пъзел от бисквитки, с цел да впечатлите най-малките си посетители

 Страхотни домашен трикове, които ще ви впечатлят Instagram


Изпечете бисквити във форми, които могат да се подредят като пъзел и да образуват някаква картинка или дрънкулка. Това е страхотна концепция за детски празненства.

9. Използвайте портокалови кори, вместо хартийки за мъфини

 Страхотни домашен трикове, които ще ви впечатлят Instagram


Сложете кори от портокал във формата за мъфини, вместо хартийки и изсипете вътре сместа за кексчетата. Ще се получат в действителност изобретателни и вкусни кексчета.

Почистване:

10. Използвайте естествени съставки, с цел да почистите килима

Какво може да е по-лошо от това да забележите леке върху килима тъкмо преди идването на гостите ви? Не се паникьосвайте. Използвайте елементарни артикули като сода за самун и бял оцет за бързо разчистване на разнообразни типове петна.

11. Чисти щори благодарение на щипка за салата и салфетки

 Страхотни домашен трикове, които ще ви впечатлят Instagram


Увийте двете страни на щипката за салата със салфетки и по този метод ще почистите щорите от двете страни по едно и също време.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР