Казват, че с наближаването на всеки свой рожден ден човек

...
Казват, че с наближаването на всеки свой рожден ден човек
Коментари Харесай

28 урока за живота, които научих преди да стана на 28

Казват, че с наближаването на всеки собствен рожден ден човек се натъжава , най-много от мисълта, че остарява, или от равносметката какво е постигнал в живота си.

Когато човек става на 28 (или 26, или 27...), характерното е, че осъзнава, че наближава от ден на ден заветните 30. Сякаш това е лимитът, възрастта, до която би трябвало да сме постигнали всичко , което в миналото сме възнамерявали – семейство, деца, кариера, дом. И в случай че част от този проект още не е осъществена, като че ли сме се провалили.

Понякога обаче не достиженията са толкоз значими , колкото уроците, които сме научили. И хората, които са до нас. И удовлетворението от това, което вършим.

Затова забравете тъгата преди рождения си ден тази година, извадете везната и претеглете всичко, което ви се е случило досега. Това са много уроци, нали?
28 урока за живота, които научих преди да стана на 28 28 фотоси  28 урока за живота, които научих преди да стана на 28  28 урока за живота, които научих преди да стана на 28  28 урока за живота, които научих преди да стана на 28  28 урока за живота, които научих преди да стана на 28
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР